نحوه گرفتن ویزای استارتاپی
آمایش سلامت سرزمین/ امروزه مردم با واژه استارتاپ بر خلاف سابق بسیار آشنا هستند و حتی هر روزه از خدمات بیزنس ها یا اپلیکیشن استارتاپ استفاده می کنند که بعضی از آنها به نوعی حتی قسمتی از زندگی روزمره مردم شده است ،در خیلی از موارد استارتاپ ها در سراسر دنیا در سطح کلان ایجاد اشتغال می کنند مثل بیزنس تپسی یا اسنپ در ایران،از این رو کشور های توسعه یافته یا در حال توسعه برای جذب استارتاپ های جذاب با پتانسیل بالا برنامه های بلند مدتی طراحی کرده اند یکی از این برنامه ها صدور ویزا های اقامتی یا ویزا های کاری برای صاحبان استارتاپ ها است .
کشور کانادا هم برنامه مهاجرتی به عنوان استارتاپ ویزا طراحی کرده است که صاحبان این استارت اپ ها را به کشور خود جذب کند .
در روش استارتاپ ویزای کانادا شما با داشتن یک برنامه و ایده ی خوب درصورتیکه بتوانید یکی از سازمانهای دانش بنبان که اداره ی مهاجرت کانادا معرفی کرده است را متقاعد کنید که برای طرح شما سرمایه گذاری کنند ابتدا به شما و تمام اعضای خانواده ی شما ویزای استارت آپ کانادا تعلق می گیرد و سپس با استفاده از آن میتوانید اقامت دائم کانادا (PR) دریافت کنید. ذکر این نکته حائز اهمیت است که در این روش شما اجباری به سرمایه گذاری در استارت آپ خود در کانادا نیستید و با برنامههای سرمایهگذاری کانادا کاملاً متفاوت است و حتماً باید یکی از سازمانهایی که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا معرفیشده است از طرح شما حمایت کنند و از شما بخواهند در سرمایه گذاری مشارکت کنید و سپس این واحد تجاری در کانادا بهصورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.
برنامه استارتاپ کانادا برای کسانی طراحی شده است که خلاق و نوآور هستند و در کشور خود طرح استارت آپ ایجاد کردهاند و یا در حال ایجاد هستند طرح شما باید بیزنس پلن شده باشد او ترجیحا محصول اولیه داشته باشد و یا حداقل رقبت بازار برای خرید محصولات یا خدمات شما مستند باشد اینگونه نیست هر شخصی با یک ایده خام در ذهن بتواند برنامه استارتاپ ویزا کانادا اقدام کند.
در برنامه استارتاپ ویزای کانادا در هر پرونده یک تا پنج متقاضی می تواند قرار بگیرد هر فرد باید در یک استارتاپ یک نقشی داشته باشد یک نفر به عنوان لیدر انتخاب میشود که معمولا برای پیچ کردن(توضیح طرح) انتخاب میشود بعد از پیچ کردن آن شرکت دانش بنیان تصمیم می گیرد که نامه حمایتی صادر کند که با آن نامه حمایت متقاضی می تواند با ارایه ایلتس پنج ویزای کار بسته اقدام کند که برای پیشبرد اهداف استارت اپ به کانادا سفر کند و به موازات آن برای پی آر کند ویزای کار بسته به آن معنی است که متقاضی ویزای کار گرفته فقط فقط برای پیشبرد اهداف برنامه استارت اپی خود بنابراین شخص متقاضی به صورت قانونی نمی تواند با این ویزای کار به کار های دیگه مشغول شود.
شرکت های دانش بنیان استارتاپی کانادا چگونه شرکت های هستند و به چه کاری مشغول هستند ؟
یک شرکت دانش بنیان در جهت هم افزایی علم و ثروت ، اقتصاد دانش محور و گسترش یک اختراع فعالیت می کند و معمولا محصول آن تولید و پیشبرد داده و علم است و انواع مختلفی دارند
شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا
اول: اثبات کنید که ایده شما توسط یکی از سازمانهای معرفیشده ی ادارهی مهاجرت کانادا حمایت میشود.
دوم: مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل CLB5 در تمامی چهار مهارت زبان که با یکی از آزمونهای معتبر زبان اثبات شود.
سوم: باید اثبات کنید سرمایه کافی برای تأمین هزینههای چندین ماه زندگی خود و خانوادهتان دارید. این سرمایه ارتباطی با سرمایهگذاری کانادا ندارد.
روش اقدام برنامه استارتاپ کانادا:
در نظر گرفتن یک طرح مناسب که ایده ی آن خاص و منحصربهفرد باشد و توسط یکی از سازمانهایی که معرفی شد حمایت شود.
تعیین شریکهای طرح (چه متقاضی مهاجرت باشد و چه کسانی که در کانادا میخواهند شریک این طرح شوند).
نگارش یک برنامه تجاری (بیزینس پلن) جامع که جزئیات طرح را تشریح میکند که توسط شرکت ادیسه نگارش میشود.
ارائه ی بیزینس پلن به یکی از سازمانهای مذکور که منجر به امضای توافق دوجانبه (Commitment Certificate) و دریافت تأییدیه از یکی از آنها (Letter of Support) بشود.
پر کردن برگههای مهاجرتی و ارائه مدارک لازم به اداره مهاجرت بهمنظور دریافت اقامت دائم کانادا
پذیرش تقاضا توسط اداره مهاجرت پس از قبول کردن طرح موردنظر، انجام آزمایشها پزشکی و بررسی پیشینه متقاضی
ویزای کار کانادا
متقاضیان این روش مهاجرت میتوانند حتی پیش از آنکه اقامتشان صادر شود به کمک ویزای کار Work Permit وارد کانادا بشوند و طرح خود را آغاز کنند. برای گرفتن ویزای کار شرایط زیر الزامی است.
نزد اداره مهاجرت پرونده کارفرما تشکیل بدهند و هزینه آن را پرداخت کنند.
قصد ایشان زندگی در هرکجای کانادا بهجز استان کبک باشد.
از طرف یکی از سازمانهایی که در بالا آمد نامه حمایتی Letter of Support دریافت کرده باشند و با آن سازمان قرارداد دوجانبه Commitment Certificate امضا کرده باشند.
بهاندازه یک سال زندگی خود و خانواده خود در کانادا پول در حساب بانکی داشته باشند (حداقل دو برابر ارقام آمده در جدول پول موردنیاز).
اگر با ویزای کار متقاضی موافقت بشود به همسر وی نیز ویزای کار داده میشود و فرزندان وی نیز میتوانند در کانادا حضور بیابند و تحصیل کنند. البته مثل هر تقاضای ویزایی ممکن است همه کارها مثبت پیش نرود. متقاضی با این ویزای کار فقط حق دارد روی پروژه خودکار کند ولی همسر وی میتواند برای هر کارفرمایی کار کند (گرچه که معمولاً برای همسر محدودیت جغرافیایی در نظر گرفته خواهد شد).
برچسب ها: استارتاپ ، تیم سازی استارتاپ