همین الان با کارشناس آموزش مرکز تماس بگیرید ! ۳۲۵۸۳۳۵۰ ۰۱۳

تجهیز و تکمیل واحد رستوران

تجهیز و تکمیل واحد رستوران

برای اینکه بتوانید مدیریت بودجه ای برای راه اندازی رستوران داشته باشید ،باید ابتدا نقشه کسب و کار خود را طراحی کنید تا بتوانید با توجه به بودجه هزینه راه اندازی رستوران را برآورد کنید.این مرحله راه اندازی رستوران ، مرحله ای است که بیشتر افراد از راه اندازی رستوران منصرف می شوند.بودجه را می توانید از موسسات مالی، وام ، سرمایه گذار تامین کنید.

توضيحات کلي طرح

دارد


بررسي هاي فني و مالي

دارد


جداول محاسباتي

دارد

کل سرمايه گذاري طرح

۱۶۸۸۹ میلیون ریال 

تسهيلات مورد نياز

۲۰۰۰ میلیون ریال

ميزان اشتغال زايي

۲ نفر